Mesin Pembungkus Sachet Kecil Tampal Cecair

Mesin pembungkus sachet ialah mesin pembungkusan sachet kecil yang indah. Ia digunakan secara meluas untuk sos, kopi, bijirin, syampu, sos tomato, jus, jem, minyak sawit, air serta produk minuman lain. Pengisian dan pengedap yang cepat, Synda boleh menyesuaikan mesin pembungkus sachet terbaik untuk anda.

Mesin pembungkus uncang VKPAK popular untuk membungkus pelbagai gaya uncang, seperti pengedap 3 sisi, pengedap 4 sisi, uncang kayu dan uncang asing. Kami cemerlang dalam mesin pengisian sachet tidak terhad kepada mesin pembungkus kantung cecair, mesin pengisian sachet butiran, mesin pembungkus uncang serbuk, dsb.

Mesin pembungkusan paket VKPAK berbilang fungsi dan automatik sepenuhnya boleh merealisasikan pembuatan, mengukur, mengisi dan mengelak, mencetak tarikh, memotong dan mengira paket automatik. Takik mudah koyak dan pakej rantai juga disediakan.

Dengan jenis mesin pembungkus uncang yang mempunyai pelbagai corak pembungkusan dan pengedap, mesin pembungkus uncang automatik VKPAK ialah mesin pengisian dan pengedap uncang yang paling berkuasa untuk anda.

ButiranParameterVideoPermohonan
  • Mesin ini mempunyai satu set peranti pengedap penggelek panas menegak, satu set peranti pengedap penggelek panas mendatar dan satu set peranti pengedap penggelek sejuk mendatar. Pengedap bergolek diguna pakai: Pengedap menegak ialah corak papan catur dengan kalis bocor, manakala pengedap mendatar ialah corak papan catur (atau pengedap biasa) dengan kalis bocor.
  • Pelanggan boleh memilih pam magnet untuk cecair aliran bebas, Pam Hibar untuk produk likat sekata, Pam omboh untuk cecair likat tidak sekata dan Pam Rotary® untuk penyusuan berterusan produk likat sekata. Terdapat tiga jenis fungsi pemotongan: pemotongan biasa, pemotongan gigi gergaji dan penebuk pemotongan.Mesin ini juga dilengkapi dengan takuk koyak untuk membuka beg yang mudah.
  • Kawalan PLC, skrin sentuh memaparkan status berjalan.
  • Unit pengedap menegak didorong oleh motor frekuensi berubah-ubah, merealisasikan pelarasan tanpa langkah bagi kelajuan pembungkusan dalam julat terkadar.
  • Unit pengedap mendatar didorong oleh motor servo, menyedari pelarasan tanpa langkah panjang beg dalam julat undian.Panjang beg boleh ditetapkan pada skrin sentuh, dan pelarasan panjang adalah mudah dan mudah.
  • Sistem kawalan kedudukan fotosel pintar dengan fungsi kedudukan automatik beg pertama. Hilangkan pengaruh gangguan isyarat yang disebabkan oleh corak tanda mata yang tidak normal dan cetakan filem yang buruk, untuk memastikan operasi yang stabil.
  • Fungsi pelarasan automatik untuk pemotongan yang tidak berkesan, menyelesaikan masalah pelarasan berbilang mesin berhenti dan pembaziran filem, meningkatkan kecekapan kerja dan memastikan penampilan beg yang baik.

Cecair-Tampal-Sachet-Mesin Pembungkusan

itemSpesifikasi
Panjang45-180mm
Lebar30-95mm(meterai 3 sisi) 35-100mm(meterai 4 sisi)
Kapasiti Pengisian0.5-60mlml(g)
Kelajuan Pembungkusan100-200pcs setiap min
Kuasa3kw/ AC380V
Dimensi1400*1000*1850mm(L*W*H)
Berat badan450kg
Berat badanPET/AL/PE,PET/PE,OPP/CPP dsb. filem komposit
Parameter Gulungan FilemDiameter Luar≤400;Diameter Dalaman φ75
Peranti Pengisian StandardPam Magnet/Pam Hibar/Pam Omboh/Pam Putar
Kaedah Pemotongan StandardMemotong Biasa, Memotong Gigi Gergaji, Memotong Tebuk
Peranti pilihanPencetak terma, Pencetak, Penderia Aras, Hopper lapisan dua, Agitator, Penghantar Outlet
Mesin ini direka bentuk untuk pembungkusan automatik cecair, sos likat dan bahan pes, ia mengelak menggunakan kaedah meterai tiga atau empat sisi, mengikut bahan yang berbeza, bahan pembungkusan menggunakan peranti pemeteran yang berbeza untuk disuntik ke dalam beg. Kaedah potong boleh menggunakan setiap pisau rata, pisau bergerigi, pisau penanda mata sebagai keperluan. Dan dilengkapi dengan mudah membuka beg peranti memotong.

Kejayaan mekanikal siri ini menggunakan sistem kawalan PLC penukaran frekuensi berganda prestasi tinggi yang boleh dilokalkan, melalui "dialog manusia-mesin", membuat pelarasan untuk menggantikan produk menjadi mudah, tepat dan stabil, antara muka bahasa Inggeris menjadikan operasi tetapan mudah, intuitif dan boleh dipercayai.
Cecair-Tampal-Sachet-Mesin-Pembungkusan-6