Tentang kita

VKPAK ialah sebuah syarikat jentera pembungkusan khusus dalam pengeluaran, pembuatan, jualan dan perkhidmatan selepas jualan. Syarikat mematuhi falsafah perniagaan "kualiti kelangsungan hidup, reputasi dan pembangunan". Mesin pembungkusan automatik yang dihasilkan mempunyai ciri reka bentuk yang munasabah dan operasi yang mudah. Produk digunakan secara meluas dalam makanan, kimia, keperluan harian, bahagian perkakasan dan industri pembungkusan lain. Syarikat bergantung pada semangat "niat baik". Merintis dan inovatif, komited untuk menyediakan mesin dan peralatan pembungkusan yang sangat baik, mencipta nilai untuk pelanggan dan berkembang bersama anda.

Berdasarkan prinsip "berpusatkan pelanggan", kami telah mewujudkan perkongsian mesra jangka panjang dengan pelanggan kami dengan pengurusan moden, produk berkualiti tinggi, harga berpatutan, perkhidmatan selepas jualan yang menyeluruh dan reputasi yang baik untuk memberikan kualiti kepada majoriti pengeluar produk kos yang berpatutan.

Syarikat komited untuk membina pasukan yang mempunyai perpaduan, pembahagian kerja saintifik, kerjasama tersirat, saling melengkapi organik, komunikasi, semangat tinggi dan kerja yang lebih cekap. Bina pasukan yang cemerlang dengan inisiatif, pemikiran dan kerjasama.

Pandangan Kilang

Pasukan kami