Mesin Pembungkusan Uncang Premade Sos Pes Cecair

Mesin pembungkusan berputar automatik dengan pam cecair atau sos, Sesuai untuk pembungkusan untuk pelbagai jenis produk pengisian cecair, seperti oli, syampu, madu, air, sos tomato, sos, jus, susu, sos soya, sos tomato, dll. Mengikut keperluan pelanggan , Mesin boleh menggunakan beg berdiri, beg gusset, beg zip, kantung, meterai tiga sisi, empat meterai sisi, dan lain-lain jenis beg.

ButiranParameterVideoPermohonan
Mesin Pembungkusan Uncang Premade Sos Pes Cecair

  • Mudah dikendalikan, menggunakan PLC canggih, pasangan dengan skrin sentuh dan sistem kawalan elektrik, antara muka manusia-mesin adalah mesra.
  • Penukaran frekuensi melaraskan kelajuan: mesin ini menggunakan peralatan penukaran frekuensi, boleh dilaraskan dalam julat mengikut keperluan realiti dalam pengeluaran.
  • Pemeriksaan automatik: tiada kantung atau ralat terbuka kantung, tiada isian, tiada pengedap. beg itu boleh digunakan semula, elakkan pembaziran bahan pembungkusan dan bahan mentah.
  • Peranti keselamatan: Mesin berhenti pada tekanan udara tidak normal, penggera pemotongan sambungan pemanas.
  • Gaya penghantar mendatar untuk memberi beg: ia boleh meletakkan lebih banyak beg pada penyimpanan beg dan mempunyai keperluan yang rendah tentang kualiti beg.
  • Lebar beg boleh dilaraskan oleh motor elektrik. Tekan butang kawalan boleh melaraskan lebar semua klip, mudah dikendalikan dan bahan mentah.
  • Bahan pembungkusan kehilangan rendah, apa yang digunakan oleh mesin ini adalah beg yang telah dibentuk, corak beg adalah sempurna dan mempunyai kualiti bahagian pengedap yang tinggi, ini meningkatkan spesifikasi produk

Butiran Mesin Pembungkusan Doypack Serbuk Rotary
Aplikasi Mesin Pembungkusan Doypack Serbuk Putar

Aplikasi Mesin Pembungkusan Uncang Premade Sos Pes Cecair

taipVK-8-200BVK-8-250B
Kelajuan pembungkusan20-55bag/min bergantung pada produk10-45bag/min bergantung pada produk
Saiz beg(L)150-320mm (W)100-200mm(L)150-320mm (W)100-200mm
Jenis begBeg berdiri, beg pengedap tiga sisi dan beg komposit lain
Ketebalan filem0.04-0.09mm
Penggunaan udara0.8Mps 0.5m³/min
voltan380V, 50Hz
Saiz mesin(L×W×H)1700×1300×1400mm1900×1450×1500mm
Aplikasi Mesin Pembungkusan Uncang Premade Sos Pes Cecair
Aplikasi Mesin Pembungkusan Uncang Premade Sos Pes Cecair